Om oss

Arkitektgruppen i Gävle AB bildades hösten 1995 och sedan dess har vi arbetat med många olika typer av spännande arkitektuppdrag. Arkitektgruppen är ett av länets största arkitektföretag, samtidigt som vi är det lilla lokala företaget

Uppdrag

Uppdragen kan vara allt från inventeringar, utredningar och skissuppdrag till komplett byggnadsprojektering. Vi projekterar till- och ombyggnation, nyproduktion och medverkar i tävlingar. Vi arbetar med storskalig planering av områden och projektering av bland annat sjukhus, vårdcentraler, skolor, kontor och bostäder. Vi har många olika kompetenser inom företaget, så som projekteringsledning, sakkunnig i tillgänglighet byggnadsingenjörer.

Vi använder oss av standardprogram som Autodesk ADT med svensk arkitekt applikation, Revit, Adobe Illustrator och Adobe Photoshop.

 

Vår vision

Drivkraften i vårt arbete är att skapa rum för människan.
Rum som skapar bästa förutsättningen för de aktiviteter som utspelas där. Rum för mänskliga möten där den fysiska miljön bildar ramar för platsens sociala liv.

Vi erbjuder våra kunder kreativa idéer, bred fackkunskap och lång, gedigen erfarenhet som gör att vi kan uppfylla ställda krav och skapa funktionell och estetiskt tilltalande arkitektur.
I projekten är det viktigt med ett nära samarbete mellan kunder, personalgrupper, brukare, sidokonsulter och myndigheter. Vikten av en god dialog är betydande genom hela processen.

 

Kvalitet och miljö

Vi arbetar medvetet för att skapa hållbara värden och väljer gärna goda material som finns registrerade i miljödatabaser.
Ansvaret infattar allt vi gör, från miljömedvetenheten i det interna arbetet till valen av produkter i projekten.

Vi har utarbetat ett eget miljölednings- och kvalitetssystem som bygger på dagens ISO-standarder. Vi arbetar för miljövänliga lösningar vid val av material och teknik.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK